Peruutusehdot ja käytännöt

1.Mikäli asiakas peruuttaa jo sovitun kotikäynnin, yksityistunnin, puhelinkonsultoinnin tai koulutuspaketin veloitetaan 50,-  Koska työtä on jo tehty esimerkiksi alkukartoituksen osalta. Kurssin voi perua kuluitta 14 vrk ennen kurssin alkua ilman kuluja, tämän jälkeen peruutetusta kurssista maksetaan 50%. Peruuttamatta jätetyt kurssit ja tunnit maksetaan kokonaan.  

2. Ilmoittautumalla luennolle sitoudut siihen, että maksat laskun heti sen saatuasi siten, että maksu on kirjautunut viimeistään luentoa edeltävänä päivänä.  Laskutuspalvelun järjestelmä merkitsee automaattisesti laskuun vain 14vrk maksuvaihtoehdon. Luentolinkki lähetetään vain, jos ja kun luentomaksu on maksettu. Maksun kirjautumiseen menee 1-2 pankkipäivää. Ilmoittautuminen luennolle on sitova ja osallistumismaksu palautetaan/osallistuminen perutaan vain erityisen painavasta syystä järjestäjän harkinnan mukaan. Maksamatta jätetty lasku ei ole peruutus ja laskutetaan normaalisti

3. Yksityistunti/kotikäynti katsotaan aina käytetyksi, jos sitä ei ole peruttu viimeistään 24h ennen sovittua aloitusta ja veloitetaan normaalisti. Yksityistuntien ja kurssien jo sovittuja aikatauluja muutetaan vain sairastapauksissa. Tämä käytäntö koskee myös puhelinkonsultaatioita. Peruuttamatta jätetystä puhelinkonsultaatiosta peritään 70,- Puhelinkonsultaation minimilaskutussumma on 70,- (minimisumma puhelusta 30,- ja alkukartoitus 40,-) Jos alkukartoituksessa havaitaan, että puhelinkonsultointi ei sovellu asian ratkomiseen ei minimilaskutussummaa peritä.

Kurssit

1. Korvaustuntijärjestelmää ei kursseilla ole, mutta kouluttajan koiraa voi halutessaan lainata, jos oma koira on sairas tai pyytää jotakuta toista osallistumaan koiran kanssa kurssille, jos on itse sairastunut tai myydä paikan eteenpäin. Myös itse hankitun lainakoiran kanssa voi osallistua, jos koira muuten soveltuu kurssille.

2. Kursseille ei saa osallistua sairaan koiran kanssa. Juoksuisen nartun osallistumisesta kurssille on sovittava kouluttajan kanssa erikseen. Lähtökohtaisesti osallistuminen onnistuu myös juoksuisen nartun kanssa.

3. Kurssit järjestetään, mikäli kurssille on vähintään kaksi ilmoittautunutta. Kouluttaja ilmoittaa mahdollisesta peruuntumisesta viim. 3vrk ennen kurssin alkua. Tällöin on mahdollista neuvotella kurssin muunlaisesta suorittamisesta esim. yksityistunnein ja hinta sovitaan erikseen. Kurssin peruuntuessa em. syystä tai Collanin ilmoituksesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan kokonaan.

4. Koiran omistaja vastaa aina oman koiransa psyykkisestä ja fyysisestä terveydestä, sekä turvallisuudesta. Koiran omistaja vastaa myös koiransa muille osallistujille ja kouluttajalle tai osallistujien koirille tai kouluttajan koirille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.

5. Kurssilaiset vastaavat tapaturmatilanteissa mahdolliseen hoitoon liittyvistä kuluistaan itse. Lasten kursseilla kouluttaja huolehtii erityisen tarkasti kaikkien osallistujien turvallisuudesta. Tapaturmatilanteessa lapsen vanhemmat vastaavat kurssille osallistuneen koiran ja lapsen psyykkisestä ja fyysisestä terveydestä, sekä turvallisuudesta. Vanhemmat vastaavat myös koira tai lapsen muille osallistujille ja kouluttajalle tai osallistujien koirille tai kouluttajan koirille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.

6. Kurssilla noudatetaan kouluttajan ohjeita ja käyttäydytään ystävällisesti sekä omaa koiraa että toisia koirakoita kohtaan. Jos kurssilla oleva koira tai kurssilainen käyttäytyy aggressiivisesti tai muutoin vaarantaa muiden turvallisuuden tai ei noudata ohjeita, on kouluttajalla oikeus poistaa koirakko kurssilta. Kiusaamisen osalta kursseilla on nollatoleranssi. Kouluttajan havaitessa kiusaamista voidaan osallistuja poistaa kurssilta. Kurssimaksua ei näissä tilanteissa palauteta.

7. Kursseille osallistuvan koiran ja ohjaajan kykyjen on oltava kurssivaatimusten mukaiset. Lapsen ohjatessa aikuisten tunnilla koiraa on vanhemman oltava koko ajan avustamassa ja varsinaisessa ohjausvastuussa koirasta.

8. Kurssit ja tunnit järjestetään Kurranummen puistossa, joka on julkinen puisto, tai kouluttajan omalla pihalla/kotona. Ellei erikseen muuta sovita tai kurssikuvauksessa mainita.

9. Kouluttajan sairastuessa niin, ettei kurssikertaa voida pitää sovitaan yhdessä korvaava kerta. Ryhmäkurssien ollessa kyseessä kouluttaja ilmoittaa korvauskerran ajankohdan, jota järjestäessä pyritään kuitenkin kuuntelemaan kurssilaisten toiveita ajankohdasta.

10. Sääolosuhteiden vuoksi on mahdollista, että kurssikerta on joskus lyhyempi. Jos kurssikerta sääolosuhteiden vuoksi peruuntuu kokonaan, se siirretään erikseen ilmoitettuun ajankohtaan. Peruuntuminen sään takia ilmoitetaan tekstiviestillä/meilitse viim. tuntia ennen aloitusta.

Koirien hoito

1.Tarkat peruutusehdot ja käytännöt koirien hoitoon liittyen ovat Hoitosopimuksessa , joka täytetään aina koiran tullessa hoitoon.