© Piia Collan


Kotikäynnit ja yksityisopetus

Koirankouluttaja auttaa jos koiran kanssa eläminen tuntuu välillä haastavalta. Ota rohkeasti yhteyttä sillä apua on saatavilla. 

Kotikäynnit ja yksityisopetus ovat mahdollisia Pääkaupunkiseudun sekä osin Uudenmaan alueella ja kulkemisten mukaan myös Päijät-Hämeen alueella. 

Voit valita sopivan kokonaisuuden alta. Kysythän rohkeasti lisätietoja niin tarvittaessa teen teille oman räätälöidyn tarjouksen! Kaikki hinnat sis.alv.

Kerrothan jo ensimmäisessä yhteydenotossa lyhyesti pääpiirteittäin mistä on kysymys. Kerro myös mitä ehkä olette kokeilleet ja tehneet asiaa ratkoaksenne ja oletteko ehkä käyneet eläinlääkärissä kipukartoituksessa.

Valitse Yksäri kun haluat treenata jotakin tiettyä asiaa.

Valitse Lyhyt kotikäynti kun teillä on jokin pienempi yksittäinen haaste kotiympäristössä

Valitse Laaja kotikäynti, kun haaste on jo suurempi tai niitä on enemmän


Useammat tunnit/käynnit ja jatkokäynnit sovitaan aina erikseen.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tapahtuviin käynteihin lisätään hintaan km korvaus 0,60/km Tapanilasta

Peruutusehdot

Asiakaspalautteita

"Alkukartoitus oli laaja ja mietitty, ei mikään valmis lomake vaan kysymykset pohjautuivat juuri meidän tilanteeseen. Kotikäynnillä Piia löysi lukuisia asioita joita emme itse olleet huomanneet ja joita muuttamalla arki muuttui aivan toisenlaiseksi. Kirjalliset ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät." 

"Meidän lapset ja koirat rakastuivat kouluttajaan heti ja myös uskoivat häntä. Iso kiitos lapsille tehdyistä erillisistä ohjeista. " 

"Ensimmäisestä yhteydenotosta asti välittyi ammattitaito ja lämpö. Jo ensimmäinen puhelu helpotti tilannetta ja käynnin jälkeen meillä on arki entisen teinihirviökoiran kanssa hyvinkin seesteistä. Kiitos!"