Yksityiskurssi

Pentukurssi yksityisopetuksena ohjaa koko koiraperhettä ja koirakkoa tehokkaasti heti alkumetreistä oikeaan suuntaan ja kohti sujuvaa arkea. Lisäksi kurssi on oivallinen pohja myös tuleville opinnoillenne ja harrastuksille.

Pentukurssille voi ilman muuta tulla pennun kanssa kahdestaankin. Kurssi voidaan järjestää myös kotonanne.

Perheen lapset huomioidaan erikseen ja mietitään toiveidenne mukaan miten lapset saadaan pennun kasvatukseen mukaan. Lapsille voidaan pitää esim. oma tunti.

Tunneilla voi käydä eri kokoonpanoilla ja kurssi suunnitellaan alkuhaastattelun perusteella juuri teille sopivaksi. Pennulla on mahdollisuus tavata ajan puitteissa omaa rauhallista perropoikaani Pöystiä ja mahdollisia tehtävään soveltuvia hoitokoiria.

Kurssille voi tulla jo 7-8 vk vanhan pennun kanssa.

Voitte koota myös oman pentuporukan ja tulla kurssille.

Kysy rohkeasti lisää! Teen mielelläni teille räätälöidyn tarjouksen, tarjous ei sido vielä mihinkään.

Hinta alk.70,-/h (+km korvaus 0,50,-/km)

Kurssin kirjallinen materiaali tuntityönä alk.45/h

 

Pentukurssi yksityisopetuksessa ns.valmispakettina

Oivallinen kolmen kerran tiivis paketti kun haluatte opiskella asioita omalla tunnilla, mutta edullisemmin kuin em. räätälöidyllä kurssilla. 

Kouluttajan rauhallinen ja pentuystävällinen koira voi tulla kyläilemään jollakin tunnilla ja tavata sosiaalistamismielessä pentuanne.

3x1h

Hinta 200,- (sis.alv) +km korvaus 0,50/km

Hintaan sisältyy kurssin kirjallinen kooste.

Kurssi on siis ns. valmispaketti, jolla on kuitenkin varattu kysymyksille ja ajankohtaisille aiheille aikaa.

Kurssilla opetellaan opettamaan pennulle kolmea koiran tärkeintä taitoa, luoksetulo, luopuminen, rauhoittuminen/odottaminen.

Ajan puitteissa treenataan myös hihnakäytöksen alkeita sekä kouluttamisen peruspilareita (palkka, ajoitus ja vaatimustaso)