Kurssien, kotikäyntien, koulutuspakettien ja oppituntien ehdot        

1. Ilmoittautuminen ja sopimus on aina sitova. Mikäli asiakas peruuttaa jo sovitun kotikäynnin, kurssin tai koulutuspaketin veloitetaan 25% hinnasta. Jos peruutus tehdään alle 8vrk sovitusta aloituksesta, veloitetaan 50% hinnasta. Laskutuksen hoitaa ukko.fi laskutuspalvelu.

2. Mikäli koira tai kurssilainen äkillisesti loukkaantuu tai sairastuu vakavasti ennen ryhmämuotoisen kurssin alkua niin, että osallistuminen ei ole lainkaan mahdollista palautetaan 50% hinnasta. Kurssipaikan voi aina myydä eteenpäin. Yksityiskurssin/tunnin ollessa kyseessä pyritään aina ensisijaisesti ajankohdan siirtoon.

3. Yksityistunti/yksityiskurssin oppitunti/kotikäynti katsotaan aina käytetyksi, jos sitä ei ole peruttu viimeistään 24h ennen sovittua aloitusta ja veloitetaan normaalisti. Yksityistuntien ja kurssien jo sovittuja aikatauluja muutetaan vain kurssilaisen tai koiran sairastuessa.

4. Koiran tai kurssille ilmoittautuneen sairastuessa kurssin aikana, niin ettei voi osallistua tunnille voidaan sopia mahdollisuuksien mukaan pidempi tunti seuraavan kerran yhteydessä. Korvaustuntijärjestelmää ei ole, mutta tilanteessa pyritään molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Kouluttajan koiraa voi halutessaan lainata, jos oma koira on sairas tai pyytää jotakuta toista osallistumaan koiran kanssa kurssille, jos on itse sairastunut.

5. Kursseille ei saa osallistua sairaan koiran kanssa ja juoksuisen nartun osallistumisesta kurssille on sovittava kouluttajan kanssa erikseen.

6. Kurssit ja oppitunnit järjestetään, mikäli on vähintään kaksi ilmoittautunutta. Kouluttaja ilmoittaa mahdollisesta peruuntumisesta viim. 3vrk ennen kurssin alkua. Tällöin on mahdollista neuvotella kurssin muunlaisesta suorittamisesta esim. yksityistunnein ja hinta sovitaan erikseen. Kurssin peruuntuessa em. syystä tai Koirapalvelu Collanin ilmoituksesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan kokonaan.

7. Koiran omistaja vastaa aina oman koiransa psyykkisestä ja fyysisestä terveydestä, sekä turvallisuudesta. Koiran omistaja vastaa myös koiran muille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.

8. Kurssilaiset vastaavat tapaturmatilanteissa mahdolliseen hoitoon liittyvistä kuluistaan myös itse. Lasten kursseilla kouluttaja huolehtii erityisen tarkasti kaikkien osallistujien turvallisuudesta Tapaturmatilanteessa lapsen vanhemmat vastaavat mahdollisista kuluista lapsen tai koiran tapaturman hoitoon liittyen.

9. Kurssilla noudatetaan kouluttajan ohjeita ja käyttäydytään ystävällisesti sekä omaa koiraa että toisia koirakoita kohtaan. Jos kurssilla oleva koira tai kurssilainen käyttäytyy aggressiivisesti tai muutoin vaarantaa muiden turvallisuuden tai ei noudata ohjeita, on kurssin järjestäjällä oikeus poistaa koirakko kurssilta. Kurssimaksua ei tällöin palauteta.

10. Kursseille osallistuvan koiran ja ohjaajan kykyjen on oltava kurssivaatimusten mukaiset. Lapsen ohjatessa aikuisten tunnilla koiraa on vanhemman oltava koko ajan avustamassa ja varsinaisessa ohjausvastuussa koirasta.

11. Kurssit järjestetään Kurranummen puistossa, joka on julkinen puisto, tai kouluttajan omalla pihalla/kotona. Ellei erikseen muuta sovita.

12. Kouluttajan sairastuessa niin, ettei kurssikertaa voida pitää sovitaan yhdessä korvaava kerta. Ryhmäkurssien ollessa kyseessä kouluttaja ilmoittaa korvauskerran ajankohdan, jota järjestäessä pyritään kuitenkin kuuntelemaan kurssilaisten toiveita ajankohdasta.

13. Sääolosuhteiden vuoksi on mahdollista, että kurssikerta on joskus lyhyempi. Jos kurssikerta sääolosuhteiden vuoksi peruuntuu kokonaan, se siirretään erikseen ilmoitettuun ajankohtaan. Peruuntuminen sään takia ilmoitetaan tekstiviestillä/meilitse viim. tuntia ennen aloitusta. Yksityistunnin ollessa kyseessä sovitaan uudesta ajankohdasta yhdessä.