"Lämmin kiitos sinulle Piia kaikesta tähänastisesta. Yksityinen konsultaatio pienen Lenni-shelttimme kanssa oli pentuarjessa käänteentekevää. Superujosta pennusta on nyt neuvojesi ja rohkaisusi avulla kasvanut reipas nuoriherra.
Erityiskiitos lapsi& pentu -kurssista. Saavutit paitsi koiran myös lapsen luottamuksen: tämä on ollut koko perheelle kullanarvoista.
Palaamme varmasti.
"

 

"Pentukurssi oli yksilöllisesti ja täydellisesti meidän tarpeisiin ja tilanteeseen räätälöity. Ensikertalaisille tuli paljon uutta tietoa, hyödyllisiä harjoituksia sekä hieno katsahdus koiran ajattelumaailmaan. Arki lähti saaduilla ohjeilla sujumaan mukavasti, lopputuloksena tyytyväiset ihmiset ja tyytyväinen pentu!"

 

"Aivan loistava kotihoitola parhaalle ystävällesi! Meille kotiutui hyväkäytöksinen, iloinen ja reipas koiranpentu. Piian hoidossa vähän karhea timantti on hioutunut valioyksilöksi. Koirapalvelu Collan sijaitsee ihan Helsingin lentoaseman lähellä eli hoitola sopii muillekin kuin vain pääkaupunkiseudun koirille."

 

"Papu-perromme oli nauttimassa Piian hyvästä hoidosta palvelusväen lomareissun ajan. Emme voisi olla tyytyväisempiä, me ihmiset tai koira! Käytännön asiat soljuivat helposti ja aikataulut olivat joustavia. Papun touhuista tuli viestiä loman ajan ja koiralla oli varmaan enemmän aktiviteettia kuin kotona, lepoa unohtamatta! Kun Pöysti ja Papu tulivat vielä hyvin juttuun, niin koiran täydellisen loman ainekset olivat kasassa. Vahva suosittelu, viiden tähden paikka!"

 

"Ensin pentukoulu juuri meille räätälöitynä ja sitten vielä täydellinen trimmaus. Nelly & co kiittää."

 

"Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme hoitoon Piian luona. Saimme koko ajan tietoa koiramme tekemisistä ja menemisistä. Piia huomioi koirat yksilöinä, antaa tarvittaessa tilaa ja etenee koiran omassa tahdissa. Saimme kotiin hyviä neuvoja aran koiran kanssa toimimiseen. Näitä Piian ohjeita pääsimmekin heti kokeilemaan. Tapahtui jotain, jota ei ollut koskaan aiemmin tapahtunut. Vieras ihminen, joka saapui kotiimme sai viiden minuutin sisällä silitellä ja rapsutella meidän niin ihanaa, mutta arkaa perro-poikaamme. Suuret kiitokset sinulle Piia."

 

"Kiitos, Piia loistavasti menneestä trimmaus- ja hoitopäivästä! Ylititte odotuksemme."

 

"Meidän Kosti koiranpoikanen on sen verran haastava nuori mies, etten sitä kenen tahansa käsiin anna. Piia on luotettava, rauhallinen, tarvittaessa jämäkkä ja koiran tilaa tarvittaessa kunnioittava ja koiran eleitä lukeva. Ottaa kaikki koirat yksilöinä, jota mä arvostan. Saatiin paljon tukea siihen, että oikealla linjalla ollaan ja Piia tajusi hyvin meidän haasteet jo kolmen päivähoitopäivän aikana. Kosti meni Piialle mielellään ja jo se kertoo paljon koiran viihtymisestä. Häiriöissä sekä uusissa ympyröissä ulkoilua ja oleskelua toisen koiran kanssa teki koiranpoikaselle hyvää. Ja mamalle kun sai "napanuoraa" häivytettyä koirasta. Ehdottomasti päivähoitoon muulloinkin Piialle! Kiitos!"

 

"Eipä voi kuin kehua, en olisi koiraani parempiin käsiin viikonlopuksi voinut antaa! Rollo pääsi tällä kertaa kotihoidon sijasta mökkihoitoon perheen mukana. Oli koko viikonlopun painellut Pöystin kanssa menemään kauniissa metsämaisemissa ja muun perheen kanssa retkeillen. Täydellistä! Sainkoko ajan pyytämättäkin terveisiä koiran menoista ja mitä ilmeisimmin koira viihtyi ja nautti. Iso kiitos!"

 

"Aivan ihanaa hoitoa. Koiran omat ominaisuudet huomioidaan taitavasti. Suosittelen!"

 

"Luotettava, ystävällinen, avoin, uuttera, asiantunteva, koirarakas"

 

"Piia on pienten ja väärin ymmärrettyjen asialla, on kyse ihmisistä tai koirista. Hän kohtaa ja kouluttaa koiran lämmöllä ja tarvittaessa napakkuudella, ihan samalla tavalla kuin emokoirakin pennulle tekisi. Loputon rauhallisuus ja sitkeys näkyy Piian tavassa olla koirien kanssa."

 

"Tänne voin luottavaisin mielin jättää koirani hoitoon sekä omana itsenäni ilmaista kaikki huoleni, koirani erikoistarpeet tietäen, että ne otetaan huomioon ja että koirastani pidetään erittäin hyvää huolta. Ja ei lainkaan vain silloin, kun se on ns. 'pakollista' menojen vuoksi, vaan koirani tuon myös hoitoon ihan vaan, koska tiedän koirani nauttivan olostaan täällä täysin siemauksin, samalla kun annan itselleni omaa aikaa, ihan vaan vaikka rauhassa ikkunoita pesten. Kiitos!"