Koirien hoito

Hoidan koiria pienimuotoisesti kotonani Helsingissä, Tapanilassa. Helsinki-Vantaan lentokentälle meiltä on n.15 min ajomatka. Asun puistojen ja hyvien ulkoilumaastojen lähellä. Metsässä ulkoillaan lähes päivittäin.

Hoito meillä on todellinen VIP-kokemus ja koiran oma aktiiviloma.

Mökillämme Vääksyssä on vielä enemmän luontoretkiä ja kesäisin runsaasti pulikointia. Talvella kurvaillaan juosten järven jäällä ja nuuskitaan puuterilunta.

Koira elää hoidossa normaalia arkea perheemme rakkaana jäsenenä. Olen läsnä käytännössä koko ajan. Karvakaverisi voi mm. nukkua välittömässä läheisyydessäni. Pääsääntöisesti kodissamme on vain 1- 2 hoitokoiraa kerrallaan.

Lisää vilinää tuovat trimmattavat ja päivähoitoon tai kurssille tulijat. Huolehdin aina erittäin tarkasti siitä, että täällä olevat koirat tulevat toimeen keskenään.

Oma lempeä perropoikani Pöysti toimii kaverina ja leikittäjänä, sekä pennuille mallina aikuisena tasapainoisena koirana.

Otan hoidokin kyvyt ja tarpeet koko ajan huomioon. Hoidokin on koettava aina olonsa turvalliseksi ja hoidossa olemisen on oltava mahdollisimman stressitöntä. Aktiviteetit järjestetetään koiranne ehdoilla ja teidän toiveitanne kuunnellen. Koko perheellemme on tärkeintä, että koirasi viihtyy meillä ja tulee mielellään uudelleen.

Hoitokoira voi osallistua omien kykyjensä ja tarpeidensa puitteissa apuopena/ns.demokoirana myös tunneille.

Pennuille hoitojakso tällaisessa turvallisessa kotiympäristössä toimii myös kehitykselle erittäin tarpeellisena kolmantena itsenäistymiskautena jota muuten ei ehkä edes huomaa järjestää. Tästä aiheesta kerron mielelläni lisää!

Hoitosopimus takaa kaikkien osapuolten turvallisuuden ja oikeudet. Voit tutustua siihen alla.

Hoitopalvelut varmasti saatavilla seuraaville roduille: espanjanvesikoira, lagotto, portugalinvesikoira, australianlabradoodlet, australian copperdogit, villakoirat, barbet.

Muut koirat sopimuksen mukaan esim. lyhyitä aikoja. Tämä perheessä olevan lievän allergian vuoksi.

 

Tarjoan koirille myös koulutus, kuntoutus, havainnointi- ja arviointijaksoja.

Kerron tällaisesta jaksosta sekä sen mahdollisuuksista, tarkoituksesta ja toimivuudesta mielelläni lisää.

 

Hoitosopimus ja ehdot