Koirien hoito

Hoidan koiria pienimuotoisesti kotonani Helsingissä, Tapanilassa. Helsinki-Vantaan lentokentälle on meiltä n.15 min ajomatka. Asun puistojen ja hyvien ulkoilumaastojen lähellä. Metsässä ulkoillaan päivittäin. Lyhyen automatkan päässä on lukuisia isompia metsäalueita.

Pääsääntöisesti kodissamme on vain yksi hoitokoira kerrallaan. Huolehdin aina erittäin tarkasti siitä, että täällä olevat koirat tulevat toimeen keskenään.

Leikkikaverina koirallesi toimivat Pöysti 7v ja Elsa 2v. Molemmat erittäin taitavia ja sosiaalisia kaikenlaisten kulkijoiden kanssa.

Hoito meillä on todellinen VIP-kokemus ja koiran oma aktiiviloma.

Mökkimme sijaitsee Vääksyssä ja vietämme siellä aikaa ympäri vuoden. Omassa metsässä saa juosta vapaana. Kesäisin pulikoidaan ja talvisin spurttaillaan järven jäällä.

Koira elää hoidossa normaalia arkea perheemme rakkaana ja täysivaltaisena jäsenenä. Olen läsnä käytännössä koko ajan. Karvakaverisi saa myös nukkua tarvittaessa vaikka samalla sohvalla kanssani. Koko perheellemme on tärkeintä, että koirasi viihtyy meillä ja tulee mielellään uudelleen.

Otan hoidokin kyvyt ja tarpeet koko ajan huomioon. Hoidokin on koettava aina olonsa turvalliseksi ja hoidossa olemisen on oltava mahdollisimman stressitöntä. Aktiviteetit järjestetetään koiranne ehdoilla ja teidän toiveitanne kuunnellen.

Hoitokoira voi osallistua omien kykyjensä ja tarpeidensa puitteissa apuopena/ns.demokoirana myös tunneille.

Pennuille hoitojakso tällaisessa turvallisessa kotiympäristössä toimii myös kehitykselle erittäin tarpeellisena kolmantena itsenäistymiskautena jota muuten ei ehkä edes huomaa järjestää. Tästä aiheesta kerron mielelläni lisää!

Hoitosopimus takaa kaikkien osapuolten turvallisuuden ja oikeudet. Voit tutustua siihen alla.

Hoitopalvelut varmasti saatavilla seuraaville roduille: espanjanvesikoira, lagotto romagnolo, portugalinvesikoira, australianlabradoodle, australian copperdog, villakoirat, barbet.

Muut koirarodut tilanteen ja lievästi allergisen perheenjäsenemme sietokyvyn mukaan.

Tarjoan koirille myös koulutus, kuntoutus, havainnointi- ja arviointijaksoja.

Kerron tällaisesta jaksosta sekä sen mahdollisuuksista, tarkoituksesta ja toimivuudesta mielelläni lisää.

 

Hoitosopimus ja ehdot